Toimistuskulut valitsemallasi toimituksella alkaen 4,90€

Toimitusehdot

Toimitamme ostokset kotiin Pakettikaupan -palvelun avulla. Kauppa tarjoaa toimituksen ostoille postin- tai matkahuollon kautta. Toimitusvalinnan asiakas tekee itse tilauksen yhteydessä kassalla. 

Keräämme ja postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Paketit lähtevät meiltä pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mikäli tuotteen toimituksella on kiire, otathan meihin yhteyttä puhelimitse.

Mikäli tuote lähetetään toisesta toimipaikasta toimitus saattaa venyä, kuten myös, jos tilausten käsittely on ruuhkautunut.

Tarjoamme mm. seuraavat postin ja matkahuollon toimitustavat:

Postipaketti
Nouto lähimmästä postitoimipisteestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen.

Huomaathan, että Postilta ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajantasaiset olevat yhteystiedot.

Postin pakettiautomaatti eli Smart Post 

Postin automaatti on pakettien noutopiste

Postin automaatit ovat pakettien hakemiseen ja lähettämiseen tarkoitettu lokerikkoja. Ne sijaitsevat ostoskeskuksissa, kauppojen auloissa ja posteissa ympäri Suomen. Lisäksi niitä löytyy toimistotaloista ja taloyhtiöiden yhteisistä tiloista. 

Ohjaa ostoksesi maksutta mihin Postin noutopisteeseen haluat. Lähetyksen noutaminen on helpointa ja joustavinta Postin Smart post automaatista.

Kun pakettisi on saapunut valitsemaasi lokeroon, saat tekstiviestillä koodin, jolla automaatin lokero avautuu.

Huom! Noudathan pakettisi viikon sisällä saapumisviestistä.

Pidätämme oikeuden lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset postiin.

Näin noudat paketin
1. Saat tekstiviestillä 6-numeroisen lokerokoodin
Kun paketti on automaatissa, saat lokerokoodin tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset koodia pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta.

2. Valitse automaatilla "Nouda paketti" ja näppäile lokerokoodi
Näppäile automaattiin tekstiviestissä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa sen lokeron, jossa lähetys on. Paina ”Avaa lokero” -näppäintä.

3. Lokero avautuu Ota paketti lokerosta ja sulje ovi.

Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä
Hae pakettisi haluamastasi postin toimipisteestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajantasalla olevat yhteystiedot.

Lisätietoja postin palvelusta

Nouto varastomyymälästä
Voit noutaa tilauksesi ilman toimituskuluja Karjalohjalta, varastomyymälästä. Osoite on Teräväntie 15, 09120 Karjalohja.

Tilausvahvistus
Muistathan, että tilaus on noudettavissa vasta, kun olet saanut tilausvahvistuksen eli vahvistuksen siitä, että tilaus on kerätty ja noudettavissa. Eli lähetämme kaksi viestiä. Ensimmäinen on tilausvahvistus ja toinen ilmoitus siitä, milloin tuote on noudettavissa. Lähetämme ilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestillä. Yleensä noutotilaukset ovat noudettavissa seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

Matkahuollon pakettipalveluista lisätietoja tästä linkistä.

TOIMITUSKULUT

Hintoihin lisätään kassalla toimituskulut, jotka määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle (Posti).

Voit ostaa tuotteita myös muualta kuin verkkokaupasta kuten markkinoilta, facebookista tai varastomyymälästä. Nämä ostokset veloitamme taikka laskutamme pääsääntöisesti etukäteen, ennen tuotteen luovutusta, ostajan valitsemalla tavalla. Posti ja Matkahuolto ilmoittavat paketin saapumisesta tekstiviestillä, tarkistathan antamasi matkapuhelinnumeron oikeaksi. Posti säilyttää paketteja 7 vrk ajan ja Matkahuolto 14vrk ajan, jonka jälkeen noutamattomat lähetykset palautuvat lähettäjälle. Noutamattomasta paketista veloitamme tilaajalta toimituskulut.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Viimeisimmän toimitustiedot ja ehdot löytyvät postin ja matkahuollon omilta sivuilta.