Luonnollinen saippua

Luonnollinen saippua

Luonnollinen saippua hoitaa ärsyyntynyttä ihoa, kosteuttaa ja puhdistaa epäpuhtaudet iholta. Tuotteet sopivat useimmille yliherkkyyksistä kärsiville, sillä luonnolliset saippuat sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia kuten kasvirasvoja, öljyjä ja yrttejä.

Luonnollinen kehäkukkasaippua
Hestian Luonnollisissa saippuoissa on erittäin hellävaraista ihoa pehmentävää, hoitavaa ja superkosteuttavaa glyseriiniä. Glyseriini estää iholta kosteuden haihtumista lisäksi se sitoo kosteutta ilmasta. Kaikille ihotyypeille sopivan luonnollisen glyseriinin ansiosta Hestian luonnollinen palasaippua auttaa torjumaan ihoärsytyksiä ja ihottumia eikä etenkään kuivata ihoa.

Luonnollinen saippua sisältää kotimme pienen maatilan pellon kasveja ja yrttejä. Tarkoin valituista luonnonyrteistä ja taidolla kasvatetuista mintusta sekä kehä-, ruis- että jasmiininkukista loihdimme hoitavuuden tuotteisiimme. Karjalohjan pienellä tilallamme valmistamme myös omat uutteet, hoitavat öljyt ja lukuisat muut käyttämämme luonnonkosmetiikan raaka-aineet.

Luonnonyrtit ja hauteet sekä luonnollinen saippua valmistetaan kokonaan käsityönä 100- vuotiaan hirsikodin keittiössä puu-uunin äärellä, pienessä saippuapajassa.

Hestian Luonnolliset saippuat saavat värityksensä luonnollisesti mm paprikasta, kehäkukasta ja savesta sekä luonnollisista mineraaliväreistä.

Hestian Luonnonsaippuoiden käytöstä ei synny jätettä eikä niissä ole muovia. Saippuan pakkaukset ovat kierrätyspaperista siksi nämä ovatkin ZeroWaste ja Plastic Free tuotteita. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläinkokein.

Luonnollinen kosmetiikka on turvallista ja korkealaatuista ja parhaita käyttää.

Luonnollista saippuaa rakkaudella, Anu-Maria

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.