Hestia Kodin arvot

hestia koti

Muutetaan maailma

Yksi valinta kerrallaan

Tehdään ilmastoteot yhdessä

Tulevaisuuden on oltava kemikaaliton, turvallinen ja muoviton. Odotamme että esimerkiksi biosellusta saisimme ratkaisun muovittomaan maailmaan. 

Me haluamme osaltamme olla mahdollistamassa sen, että meillä jokaisella on mahdollisuus käyttää turvallisia ja kohtuuhintaisia luonnontehoaineisiin perustuvia laadukkaita puhdistusaineita kodin ja ihon puhtaanapitoon sekä hoitoon.

Mielestämme käytettävien pesuaineiden tulee olla helppoja käyttää, tehokkaita puhdistuksessa ja helposti saatavilla.

Aineet eivät saa lähtökohtaisesti aiheuttaa allergisia reaktioita ja niiden tulee olla pitkäaikaisesti käytettynä turvallisia iholle ja ympäristölle, etenkin vesistöille.

Osaltamme haluamme olla auttamassa sinua löytämään korkealuokkaisia pesuaineita käyttöösi.

Haluamme myös tehdä työtä sen eteen, että ilmastoystävälliset ratkaisut ja valinnat ovat tulevaisuudessa normaali käytäntö. Teemme sen eteen töitä ja myös sen vuoksi olemme etsineet sinulle niin kotimaisia kuin ulkomaisia luonnontehoaineilla toimivia pesuaineita ja hoitotuotteita.

Ihomme toimii valtavana suodatinpaperina kehomme ja ulkomaailman välillä. Uskomme että meidän on välttämätöntä vähentää arjessa käyttämäämme kemikaalikuormaa itsemme ja ympäristömme vuoksi.

Toivomme että voisimme löytää, ja tuoda sinulle, yhä uusia ekotuotteita käyttöön. Jos olet pientuottaja tai maahantuoja ja katsot että tuotteesi voisivat sopia kauppaan, lämpimästi pyydän ottamaan yhteyttä. Mielellämme otamme myös vinkkejä vastaan, jos olet löytänyt ihanan tuotteen minkä haluaisit jakaa myös muille.

 

Vielä viimeiseksi, lupauksemme Teille ja itsellemme:

Me toivomme, ja tiedämme, että voimme jättää elinympäristömme lapsillemme ja lapsenlapsillemme paremmassa kunnossa kuin se on nyt.

Tiedämme että ilmastonmuutoksen pysäyttäminen lähtee teoista ja että ympäristö voidaan säilyttää puhtaana.

Yhdessä, puhtaamman tulevaisuuden puolesta,


 Äiti ja mummi 

Lokakuussa 2019