Lara Green - esittely

Minulla on haave - kertoo Laura, Lara Greeniltä

Minulla on haave: jospa tämä maailma voisi riittää vielä lasteni, ja lasteni lasten tulevaisuuden sellaisena, että täällä voisi elää. Siksi haluan, että ainakaan minun elinkeinoni ei pilaa yhtään arvokasta elämää. 

Kaikki tuotteemme ovat jo tehdessä suunniteltu niin, että ne kuormittaisivat mahdollisimman vähän tätä maapalloa. Emme käytä kemikaaleja ja kankaat ovat kotimaisia, ja kestäviä. Kaikki tuotteet ovat myös vegaanisia, eli niissä ei ole mitään eläinperäisiä aineita, eikä niitä ole varsinkaan testattu eläimillä. Ostamme raaka-aineet Iso-Britanniasta sertifioidulta toimittajalta. 

Myös käyttö on ajateltu kestävästi. Kestotuotteilla on pitkä elinkaari, ja pesuaineista ei jää luontoon myrkyllisiä ainesosia, vaan ne ovat biohajoavia, ja katoavat luontoon mistä tulivatkin. Pakkaukset ovat kierrätettävää muovia, ja meidän ehdoton spesiaali on isot jättipakkaukset, joiden avulla jokainen voi vähentää kuluttamaansa pakkausmateriaalia. Verkkokaupan tilaukset postitetaan kierrätysmateriaaleja tai biohajoavia materiaaleja käyttäen. Jotkut pakkaukset ovat kierrätyspahvia, ja aina kun saamme mahdollisuuden, postitamme tuotteet jo kertaalleen käytetyissä laatikoissa, joita saamme muilta yrityksiltä, ja jotka muuten päätyisivät roskiin. Älä siis ihmettele jos saat postia joka näyttäisi laatikon tai teippien perusteella olevan jostain ihan muualta kuin meiltä – se on silti meiltä!

Kaikki Lara Green - tuotteemme valmistetaan käsin Otavassa, lähellä Mikkeliä.

Laura ja lapset

Mie

Yrittäjä, eli mie ite olen Laura 40v. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo. Perhe on tärkein ja menee aina kaiken muun edelle!

Pesen pyykkiä paljon, ja minulla on siivoukseen viha-rakkaussuhde. Pääasiassa vihaan sitä, mutta koska sitä on pakko tehdä, koitan tehdä siitä kaikin keinoin hauskaa. Lara Green oli aluksi miun henkilökohtainen projekti jossa koitin selättää siivouksen ankeutta. Nykyisin tehokkaat ja silti luontoystävälliset jutut on mun intohimo.

Terveisin, Laura Lara Greeniltä

https://www.laragreen.fi/yritys/