*Luonnollisia aromaattisia tuoksuja*

Saaren Taika yrityksen esittely

 

Saaren Taika on juuri sitä mitä sen kaunis nimi tuo ensimmäisenä käyttäjiemme mieleen

Taianomainen saaristo ja sen puhdas luonto – Suurin inspiraatiomme lähde tuotteillemme!

Taianomaisesti toimivat ekologiset tuotteet

Parhaimmista raaka-aineista ja toimiviksi kehitetyistä resepteistä rakkaudella käsintehdyt toimivat tuotteet!

Käsintehtyä
Luonnollista
Vegaanista

Novapuu ekologinen saippurasia No1 eco saaren taika eko shaveri razor (1 of 10)

SAARISTOSSA KÄSINTEHTYNÄ

Vahva tarina tuotteiden takana

Nimeni on Johanna Amnelin ja olen synnynnäinen taiteilija- ja taistelijaluonne! Synnyin vuonna 1976 Turussa työläisperheeseen jossa toisinaan toinen- tai molemmat vanhemmat toimivat yrittäjinä ja toisinaan tekivät kahta työtä pärjätäksemme…

Liikeideana täys- ekologisuus

Saareen muutettuamme tulin enemmän pohtineeksi jätevesiasioita ja kehittelin täysekologisen huuhteluaineen eli Saaren Taika® pyykkietikan. 

Brändimme motto ja missio

Luonnollisempi ja kemikaalittomampi arki Saaren Taika tuotteilla!

Missiomme on valmistaa täysekologisia ja täysluonnollisia premiumluokan kosmetiikka- ja kodin puhdistus tuotteita käsityönä Suomessa, helposti kuluttajien saataville!

Luonto ja luontoystävällisyys ovat yrityksellemme tärkeitä asioita ja siksi tuotteidemme täysi ekologisuus on meille sydämen asia.

TUOTTEIDEN BIOHAJOAVUUS ON MEILLE TÄRKEÄÄ, SIKSI SUUNNITTELEMME TUOTTEEMME SITEN, ETTEI NIIDEN KÄYTÖSTÄ KERRY JÄÄMIÄ LUONTOON. SAAREN TAIKA TUOTTEET OVATKIN 100% BIOHAJOAVIA.

Kokemuksia

"Uskomatonta! Hormoninäppyinen 40+ sekaihoni kasvoissa ja kaulalla kirkastui ja rauhottui muutamassa päivässä! Uudetkin finninalut nitistyy jo tulovaiheessa. Aivan epätodellista, suuri kiitos tästä tuotteesta"
feed_image
Kokemus Teepuu saippuasta "Näyttäisi siltä jo muutaman päivän käytön jälkeen, että miehen psori-ihottuma on lähdössä pois!"
Copyright © 2019 Topaz Oy. Sivuilla näkyvät kuvat ja tekstit ovat Topaz Oy:n omaisuutta. Niiden osittainenkin kopioiminen muuhun kuin Saaren Taika tuotteiden markkinointiin on ehdottomasti kiellettyä!