FLOW´n chakra - aromaterapiatuotteet

Flow’n chakratuotelinja on suunniteltu hoitamaan kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Chakratuotteet ovat ihonhoidollisilta ominaisuuksiltaan huippulaatua ja täyttä luonnonkosmetiikkaa.

Chakra_myy Hestia Koti

Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa chakroista, kehon seitsemästä energiakeskuksesta. Jokainen tuote edustaa aromaterapeuttisella tuoksuyhdistelmällään ja värillään yhtä chakraa. Valitse Sinua puhutteleva chakratuote tukemaan kehon ja mielen hyvinvointia.

Kaikki chakratuotteet ovat vegaanisia.

Sinun ei tokikaan tarvitse olla chakrojen asiantuntija voidaksesi käyttää näitä ihania ihonhoitotuotteita. Tuotteiden eteeriset öljyt on valittu tasapainottamaan eri ihotyyppejä sekä hoitamaan mieltä aromaterapeuttisesti. Helppokäyttöiset ja herkullisen tuoksuiset luonnonkosmetiikkatuotteet tuovat arkeesi ripauksen hemmottelua!

Eteeriset öljysekoitukset ja chakraparfyymit sisältävät puhdistavaa energiaa säteilevän vuorikristallin.

Miksi eteeristen öljysekoitusten hinnoissa on niin paljon eroja, vaikka pakkauskoko on sama?

Käytämme öljysekoituksissamme luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, joiden kilohinnoissa on todella suurta vaihtelua. Helpommin saatavat eteeriset öljyt, kuten sitrukset, ovat kilohinnaltaan huokeampia, kun taas osa öljyistä on pienen sadon tai tuottamisen kalleuden vuoksi kilohinnaltaan korkeita. Tällaisia öljyjä ovat mm. ruusu, neroli, vetiver, santelipuu ja jasmiini. Eteeristen öljyjen kilohinnat vaihtelevat kymmenistä euroista jopa kymmeneen tuhanteen euroon.

Diplomi-aromaterapeuttimme Riitta on suunnitellut öljysekoitukset priorisoimalla eteeristen öljyjen hoitavat vaikutukset huokean hinnan sijaan. Öljysekoituksista on tehty mahdollisimman hyvin Sinun tarpeisiisi vastaavia, jotta saat niistä parhaimman mahdollisen aromaterapeuttisen ja ihonhoidollisen hyödyn. Siksi haluamme käyttää tuotteissamme myös kalliimpia, laadukkaita ja luomuja eteerisiä öljyjä.

Lähde FLOW cosmetics 28.5.2020