Luonnonmukainen siivous

Luonnonmukainen siivous

Luonnonmukaisten tuotteiden käyttö siivouksessa ei ole sen kummempaa kuin perinteisillä aineilla. Tehoaineina luonnonmukaisissa siivoustuotteissa on usein sooda tai etikka. On siis selvää, että puhdasta tulee turvallisesti.

Luonnonmukainen siivous toteutetaan vain biopohjaisilla siivousaineilla. Niissä ei ole kemiallisia vahvikeaineita. Ne eivät kuormita ympäristöä eikä ne päästä haitta-aineita vesistöihin, kalojen kotiin.

Luonnonmukaiset siivousaineet harvemmin ärsyttävät ihoa eivätkä haise pahalle. Hestia Kodin saippuakaupan kotimaisissa siivoustuotteissa on eteerisiä öljyjä tuoksuaineina, joten aromaattinen hoito tekee hyvää myös siivoojan mielelle ja siivouskokemukselle. 

Kannattaa testata esimerkiksi Saaren Taian laventelisaippuaa. Tämä tehopala taikoo kodin rasva- ja nokitahrat todella helposti pois. Testaa saunaan, uuniin, auton tai veneen puhdistukseen. Takuulla tykkäät. Jos et laventelista, niin voit valita myös greipin tai sitruksen tuoksuisen siivouspalan. Tästä ei muuten jää lainkaan jätettä.

Siivotaan pöpöt pois tehokkailla luonnonmukaisilla tehoaineilla. Turvallista meille ja ympäristölle.

Puhtoista uutta vuotta 2021 toivoo Anu-Maria

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.